Alapítványunk május 20-án Jótékonysági futást szervezett Egerben, az Érsekkertben.

A rendezvényen tiszteletét tette az egri vár kapitánya is. Dobó István egy rövid bemelegítést követően elrajtoltatta a családi távot, ahol az indulók 600 méter megtétele után érhettek célba. Ezután pontban 10-kor rajtolt az 5 km-es mezőny. A célban minden indulót frissítő ital, alma és müzliszelet várt. Azonban győztest is avathattunk, a mindössze 8 esztendős Mosoni Márton személyében.

Külön öröm volt számunkra, hogy az eseményen több egyesület is képviseltette magát. A „Mondjunk Mancsot!” Terápiás és Segítőkutyás Közhasznú Egyesület, az ARKT Művészeti Ellátó és a Világítani fogok is gyűjtöttek a jobbnál jobb ügyekért.

„Nagyon jól éreztem magam aznap, sajnáltam, hogy nem tudtam futni,de nagyon jó volt látni, hogy akik eljöttek mennyire jól érezték magukat, főleg a kicsik. Nagyon jó lehetőség volt minden sportolni vagy segíteni vágyó ember számára.”

„És egyszer csak jötte, jöttek és jöttek az emberek. Hihetetlen érzés volt, hogy mennyien segítenek ezzel a futással másoknak.”

„Jó volt látni, hogy ennyi ember összegyűlt egy nemes cél érdekében. Nem csak felnőttek, de sok gyerek is részt vett a futáson, példát mutatva ezzel az embereknek.”

Ezúton is szeretnénk megköszönni Mindenkinek a részvételt és a nevezést! Reméljük, hogy rövidesen ismét találkozhatunk!