Alapítványunk Önkéntesei a XVI. kerületi Területi Szociális Szolgálat Értelmi Fogyatékos Személyek Napközi Otthonába látogattak. A közös kézműves foglalkozások során rengeteg csodás alkotás született. A szivárvány minden árnyalatát felvonultató munkák remekül tükrözik a tavasz sokszínűségét. Készült többek között körömlakkal színezett tojás, tenyérnyuszi és virágkoszorú is. Örömmel tapasztaltuk, hogy a Napközi tagjai rendszeresen barkácsolnak szebbnél szebb dolgokat. Nagyon hálásak vagyunk a lehetőségért és köszönjük a Napközi által kerámiából készített almatálakat is! Bízunk benne, hogy nemsokára ismét találkozunk.

„Amíg ott voltunk elhittem, hogy a világ szép, és önzetlen, olyan, mint Ők. Várom a következő alkalmat, ami feltölt engem is, és őket is!”

„A napközis otthonba való belépés előtt egy picit izgultam, hogy milyen is lesz, de ahogy beléptem, ez rögtön elmúlt, ugyanis egy csupaszív kis társaság várt minket, kellemes légkör volt.”

„Élveztem ezt a napot és annak az ajándéknak, amit akkor tőlük kaptam nem örültem ennyire szerintem életem során. De magát az egész napot egy ajándéknak gondolom és még most is a hatása alatt vagyok.”